Pravila i odredbe

Dobrodošli u Typesify!

Ovi uvjeti opisuju pravila i propise za upotrebu web lokacije Typesify koja se nalazi na https://typesify.com/.

Pristupom na ovu web stranicu pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Ne nastavljajte koristiti Typesify ako se ne slažete sa svim uvjetima i odredbama navedenim na ovoj stranici.

Sljedeća terminologija odnosi se na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Izjava o odricanju odgovornosti i sve ugovore: „Klijent“, „Vi“ i „Vaš“ odnosi se na vas, osobu koja se prijavljuje na ovoj web stranici i u skladu je s odredbama i odredbama tvrtke. “Tvrtka”, “Mi”, “Mi”, “Naši” i “Mi” odnosi se na našu tvrtku. “Stranka”, “stranke” ili “nas” odnosi se i na klijenta i na nas same. Svi se uvjeti odnose na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja neophodne kako bi se postupak naše pomoći Klijentu proveo na najprikladniji način izričito u svrhu ispunjavanja potreba Klijenta u pogledu pružanja navedenih usluga Društva, u skladu s i podliježe važećem zakonu. Svaka upotreba gore navedene terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim slovima i / ili on ili ona, uzimaju se kao zamjenjive i stoga se odnose na istu.

Kolačići

Upotrebljavamo upotrebu kolačića. Pristupom na stranicu ste prihvatili upotrebu kolačića u skladu s politikom privatnosti Typesify.

Većina interaktivnih web lokacija koristi kolačiće kako bismo dobili podatke o korisniku za svaku posjetu. Kolačići se koriste na našoj web stranici kako bi se omogućila funkcionalnost određenih područja kako bi se olakšala osobama koje posjećuju našu web stranicu. Neki od naših partnera/oglašivača mogu također koristiti kolačiće.

Licenca

Ako nije drugačije navedeno, Typesify i / ili njeni davatelji licenci posjeduju prava intelektualnog vlasništva na svim materijalima na Typesify. Sva prava intelektualnog vlasništva su zadržana. Tom pristupu možete pristupiti od Typesify za osobnu upotrebu podvrgnut ograničenjima navedenim u ovim uvjetima i odredbama.

Ne smiješ:

 • Objaviti materijal s webstranice Typesify
 • Prodaja, iznajmljivanje ili podlicenciranje materijala Typesify
 • Umnožiti ili kopirajte materijal Typesify
 • Redistribuirati sadržaj Typesify
 • Ovaj Sporazum započinje s datumom ovog Sporazuma.

Dijelovi ove web stranice pružaju korisnicima mogućnost postavljanja i razmjene mišljenja i informacija u određenim dijelovima web mjesta. Typesify ne filtrira, uređuje, ne objavljuje niti pregledava komentare prije njihove prisutnosti na web mjestu. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja Typesify, njegovih agenata i / ili podružnica. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri dopuštenoj važećim zakonima, Typesify neće biti odgovoran za komentare ili bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove prouzročene i / ili pretrpljene kao posljedica bilo koje uporabe i / ili objavljivanja i / ili pojavljivanja komentara na ove web stranice.

Typesify zadržava pravo nadzirati sve komentare i uklanjati komentare koji se mogu smatrati neprimjerenim, uvredljivim ili uzrokovati kršenje ovih Uvjeta i odredbi.

Vi jamčite i izjavljujete da:

Imate pravo na komentare objavljivati ​​na našoj web stranici i za to imate sve potrebne dozvole i suglasnosti;
Komentari ne zadiru ni u kakvo pravo intelektualnog vlasništva, uključujući bez ograničenja autorsko pravo, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;
Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, uvredljiv, nepristojan ili na drugi način nezakonit materijal koji predstavlja narušavanje privatnosti
Komentari se neće koristiti za privlačenje ili promociju poslovnih ili prilagođenih ili prikazivanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.
Ovim putem dajete Typesify neekskluzivnu licencu za upotrebu, reprodukciju, uređivanje i ovlaštenje drugih za upotrebu, reprodukciju i uređivanje bilo kojeg vašeg komentara u bilo kojem obliku i obliku ili mediju.

Hiperveza na naš sadržaj

Sljedeće organizacije mogu se povezati na našu web stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja:

 • Vladine agencije;
 • Tražilice;
 • Novinske organizacije;
 • Distributeri internetskih imenika mogu se povezati s našom web stranicom na isti način kao što hipervezuju na web stranice ostalih navedenih poduzeća; i
 • Akreditirana poduzeća na cijelom sustavu, osim traženja neprofitnih organizacija, trgovačkih centara za dobrotvorne organizacije i dobrotvornih grupa za prikupljanje sredstava koja možda ne hipervezuju na našu web stranicu.

Te se organizacije mogu povezivati ​​s našom početnom stranicom, publikacijama ili drugim podacima na web mjestu sve dok veza: (a) ni na koji način nije varljiva; (b) ne podrazumijeva lažno sponzorstvo, odobravanje ili odobrenje stranke koja je povezuje i njenih proizvoda i / ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web lokacije stranke koja ga povezuje.

Možda ćemo razmotriti i odobriti druge zahtjeve za vezu od sljedećih vrsta organizacija:

 • opće poznati izvori potrošačkih i / ili poslovnih informacija;
 • web mjesta dot.com zajednice;
 • udruge ili druge grupe koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;
 • mrežni direktori distributeri;
 • internetski portali;
 • računovodstvene, pravne i konzultantske tvrtke; i
 • obrazovne ustanove i trgovačka udruženja.

Odobrit ćemo zahtjeve za povezivanje od tih organizacija ako odlučimo da: (a) da nas veza ne bi učinila nepovoljnijom prema sebi ili prema našim akreditiranim tvrtkama; (b) organizacija nema nikakvih negativnih zapisa kod nas; (c) korist koju nam je vidljivost hiperveze nadoknađuje odsutnost Salubriusa Vita; i (d) veza je u kontekstu općih informacija o resursima.

Te se organizacije mogu povezati na našu početnu stranicu sve dok ta veza: (a) ni na koji način nije varljiva; (b) ne podrazumijeva lažno sponzorstvo, odobravanje ili odobrenje stranke koja je povezuje i njenih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web lokacije stranke koja ga povezuje.

Ako ste jedna od organizacija navedenih u prethodnom stavku i želite se povezati s našom web stranicom, morate nas obavijestiti slanjem e-maila Typesify. Uključite svoje ime, ime organizacije, kontaktne podatke kao i URL svoje web stranice, popis svih URL-ova s ​​kojih namjeravate povezati našu web stranicu i popis URL-ova na našoj web lokaciji na koje želite veza. Pričekajte 2-3 tjedna za odgovor.

Odobrene organizacije mogu hipervezati na našu web stranicu kako slijedi:

 • Korištenjem našeg korporacijskog imena; ili
 • Korištenjem jedinstvenog lokatora resursa koji je povezan; ili
 • Korištenjem bilo kojeg drugog opisa naše web stranice koji je povezan s time ima smisla unutar konteksta i formata sadržaja na stranicama stranke koja ga povezuje.
 • Nije dopušteno korištenje logotipa Salubrius Vita ili drugih umjetničkih djela radi povezivanja bez ugovora o licenci za zaštitni znak.

iFrame

Bez prethodnog odobrenja i pismenog odobrenja ne smijete stvarati okvire oko naših web stranica koji na bilo koji način mijenjaju vizualnu prezentaciju ili izgled naše web stranice.

Sadržajna odgovornost
Nećemo biti odgovorni za bilo kakav sadržaj koji se pojavi na vašoj web stranici. Slažete se da ćete nas zaštititi i braniti od svih tvrdnji koje se pojavljuju na vašoj web stranici. Nijedna veza ne smije se pojaviti na bilo kojoj web stranici koja se može tumačiti kao klevetnička, opscena ili zločinačka ili koja krši, na drugi način krši ili zagovara kršenje ili drugo kršenje bilo kojih prava trećih strana.

Vaša privatnost

Molimo pročitajte Pravila privatnosti.

Pridržavanje prava

Pridržavamo pravo zahtijevati uklanjanje svih veza ili bilo kojih određenih veza na našoj web stranici. Prihvaćate odmah na zahtjev ukloniti sve veze na našu web stranicu. Također zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i pravila u bilo kojem trenutku. Stalnim povezivanjem na našu web stranicu, prihvaćate da se obvezujete i slijedite ove povezne uvjete i odredbe.

Uklanjanje veza s naše web stranice

Ako na bilo kojoj osnovi pronađete bilo kakvu vezu koja je uvredljiva iz bilo kojeg razloga, slobodni ste u bilo kojem trenutku kontaktirati nas. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje veza, ali nismo obavezni na to ili tako odgovoriti.

Ne jamčimo da su podaci na ovoj web stranici točni, ne jamčimo za njihovu cjelovitost ili točnost; niti obećavamo da ćemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da se materijal na web mjestu ažurira.

Odricanje

U najvećoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom isključujemo sva zastupstva, jamstva i uvjete koji se odnose na našu web stranicu i upotrebu ove web stranice. Ništa u ovom odricanju odgovornosti neće:

 • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili osobne ozljede;
 • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prijevaru ili lažno predstavljanje;
 • ograničiti bilo koju od naših ili vaših obveza na bilo koji način koji nije dopušten važećim zakonom; ili
 • isključite sve naše ili vaše obveze koje prema primjenjivom zakonu ne mogu biti isključene.

Ograničenja i zabrane odgovornosti utvrđene u ovom Odjeljku i drugdje u ovom odricanju odgovornosti: (a) podliježu prethodnom stavku; i (b) regulirati sve obveze proizašle iz odricanja, uključujući obveze proizašle iz ugovora, odštetne i povrede zakonom propisane dužnosti.

Sve dok se web stranica i informacije i usluge na web mjestu pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.