Pravila privatnosti

Možete konzultirati ovaj popis kako biste pronašli Pravila o privatnosti za svakog od reklamnih partnera Typesify.

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript ili web Beacon koji se koriste u njihovim oglasima i vezama koje se pojavljuju na Educationeen, a koje se šalju izravno na preglednik korisnika. Oni automatski dobivaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personaliziranje reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjetite.

Imajte na umu da Typesify nema pristup ili nadzor nad ovim kolačićima koji koriste treći oglašivači.

Pravila o privatnosti trećih strana

Pravila o privatnosti Typesify ne odnose se na ostale oglašavače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da se za detaljnije informacije konzultirate s pravilima o privatnosti ovih trećih oglasnih poslužitelja. To može uključivati ​​njihove prakse i upute o isključivanju određenih opcija. Kompletan popis ovih Pravila o privatnosti i njihove poveznice možete pronaći ovdje: Veze za politiku privatnosti.

Možete onemogućiti kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, one se mogu pronaći na odgovarajućim web lokacijama preglednika. Što su kolačići?

Podaci za djecu

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci dok koriste internet. Potičemo roditelje i staratelje da promatraju, sudjeluju u i / ili nadgledaju i usmjeravaju svoje mrežne aktivnosti.

Typesify svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo takve podatke na našoj web stranici, toplo vas ohrabrujemo da nas odmah kontaktirate i učinit ćemo sve da što prije učinimo. ukloni takve podatke iz naše evidencije.

Samo internetska pravila o privatnosti

Ova se pravila o privatnosti odnose samo na naše mrežne aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice s obzirom na informacije koje su podijelili i / ili prikupljali u Typesify. Ovo se pravilo ne odnosi na podatke prikupljene izvan mreže ili preko kanala koji nisu ove web stranice.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice, ovim se slažete s našim Pravilima o privatnosti i prihvaćate njegove Uvjete i odredbe.